HomeAsk More
spotteddeer:

(by alla nestulova)

spotteddeer:

(by alla nestulova)


6th August 2013
Maryam Ahmad

6th August 2013

Maryam Ahmad


3rd August 2013 

Buffet Ramadhan

Hotel Selesa, Pasir Gudang, Johor.


#54 Di Ambang Finale 2013 

Hey.

2013 dah nak habis.

Dan 2013 sangat-sangatlah awesome.

Sangat awesome sampai aku terasa aku dah abaikan blog-blog yang aku ada sebab menikmati keawesomean 2013.

So. Aku akan cuba, upload kan seberapa banyak kenangan 2013 yang dapat aku rakam melalui lensa aku sampailah aku bebetul dapat move on dari 2013 ni, then meneruskan legacy keawesomean di 2014.

Aku pakai kamera handphone je kebanyakkannya.

Maka, kalian akan sama ada menikmati atau muntah-muntah melihat senarai gambar-gambar amateur yang aku tangkap yang kualitinya mungkin menyakitkan mata.

Jadi, brace yourself.

Peace Out!

arahmyad:

Malam ni ada CC4CC.
Theatre for charity.
Click sini for details.


Hayao Miyazaki animated rain, which means every frame is hand drawn. 


cc: @orkedperak ( orkedperak )

cc: @orkedperak ( orkedperak )



"

Mission possible: Lailatul Qadar!

Let’s search for the night of 1000 months. Mission starts now!

"

-

FA

(via thesoulvacation)


Game of Throne :)

Game of Throne :)


black-and-white:

[160yen - A day on the Yamanote line] - Shinjuku Station - 00:54 - Charity Print (by fabuchan)

black-and-white:

[160yen - A day on the Yamanote line] - Shinjuku Station - 00:54 - Charity Print (by fabuchan)


1 2 3 4 5 »
Theme By: Dyarenesis